domingo, 8 de marzo de 2009

La revolta dels animals - George Orwell

La revolta dels animals o “Rebelión de la granja” és un conte satíric de George Orwell sobre un grup d'animals d'una granja que expulsen els humans i creen un sistema de govern propi. La novel·la va ser escrita durant la Segona Guerra Mundial i, encara que va ser publicada el 1945, no va començar a ser coneguda pel públic fins a finals dels anys 50.La revolta dels animals és una crítica de la Revolució Russa i una sàtira sobre la corrupció del socialisme a la URSS durant el període de mandat de Stalin.

El SEPC IES Pons d'Icart ha iniciat la lectura d'aquest conte com a eina per conéixer millor a un dels més reconeguts escriptors d'aquesta etapa de la revolució socialista i, en segon lloc, poder fer una reflexió a partir del punt de vista que Georg Orwell imparteix sobre la revolució soviètica.

Tothom que es llegeixi el llibre té una cita el 28 de març a les 17.00h a l'Ateneu Popular l'Espina, on parlarem i debatrem sobre els 5 primers capítols del llibre.

Us animem a participar-hi i si voleu que us traspassem el llibre deixeu un comentari al blog on hi figuri el vostre correu o envieu-nos un mail a: sepc.iesponsdicart@gmail.com
Us el passarem en format digital.

No hay comentarios:

Publicar un comentario