lunes, 2 de marzo de 2009

8 de març. Dia de la dona treballadora

En motiu al 8 de març el SEPC de l'IES Pons d'Icart ha engegat una dinàmica que es durà a terme durant tota la setmana del 2 de març al 6 de març.

Aquesta sèrie d'activitats consistirà en tractar la problemàtica entorn la situació de la dona en la societat actual a nivell de tots els cursos del centre.

1er cicle de l'ESO (1er i 2on d'ESO): Els cursos de 1er cicle d'ESO tractaran la temàtica a partir de les classes de tutoria. Els respectius tutors i tutores explicaran al història del 8 de març i els alumnes intervindran mitjançant unes preguntes que s'han elaborat per qüestionar-nos els aspectes més generals del patriarcat i el masclisme.

2on cicle de l'ESO (3er i 4rt d'ESO): Aquests cursos també tractaran la dona des de les assignatures de tutoria on treballaran 3 texts titulats: (la dona en l'actualitat, pressió estètica i situació en una colla).

Post-obligatori: L'activitat organitzada pels cursos de 1er i 2on de batxillerat consisteix en una xerrada que ens farà el col·lectiu feminista Cau de Llunes http://www.caudellunestgn.blogspot.com/ el divendres 6 de març. L'activitat es dividirà en dues parts (una dirigida a 1er de batxillerat i l'altra a segon de batxillerat) i es durà a terme a la sala multiusos del centre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario