domingo, 19 de abril de 2009

L'engranatge de l'estudiant d'abril

Avui dilluns a les 11.30h es repartirà el Butlletí del SEPC IES Pons d'Icart. Aquest mes va dedicat als criteris d'avaluació de batxillerat que tants problemes estan causant als i a les estudiants d'aquests cursos sota el títol:
"Criteris d'avaluació de batxillerat, millora o retrocés educatiu?
"

Així doncs, l'agenda d'actes programats per l'abril són:

Xerrada informativa sobre els criteris d'avaluació

22 d’abril a les 11.30h a la sala multiusos

Aquest any hem pogut veure com els criteris d'avaluació impartits pels seminaris sobre els batxillerats han deixat de basar-se en els elements curriculars per donar molt més pes a l'actitud i l'assistència. És aquest el model de batxillerat al que aspirem? D'on provenen aquestes mesures? Com ens estan perjudicant? Aquestes i altres són preguntes que clarificarem en aquesta xerrada.


La Ola, passi de vídeo

22 d’abril 16.00h a la sala multiusos

Emmarcada dins el “Cicle de cinema crític” que durà a terme el SEPC IES Pons d'Icart durant abril, maig i juny aquesta és la primera pel·lícula que es passarà. És una pel·lícula alemana basada en l'experiment del règim nazi de la tercera onada sobre uns alumnes d'un institut.


Battle Royal, passi de vídeo

24 d'abril 19.30h a l'Ateneu Popular l'Espina

(Baixada de les Peixateries nº21)

És una pel·lícula que ha passat un còmic manga a la pantalla. Reflex de l'Estat autoritari japonès després de la segona guerra mundial ens mostra la pèrdua de la cooperació que una competitivitat individual ha desencadenat. És la història d'una classe d'alumnes problemàtics que és traslladada a una illa i obligada a jugar a un joc de supervivència. Segona pel·lícula del “Cicle de cinema crític”.


Dinar d'estudiants al pati de l'institut per BAT +1ª Assemblea d'Estudiants IES Pons d'Icart

30 d'abril 15.00h al pati

Dinar:

Menú fred: entrepà d'embotit, beguda i postres 2'5€

Menú calent: entrepà de llom, beguda i postres 3'5€.

1ªAE: Després que els estudiants del Pons haguem parlat sobre els criteris d'avaluació i haguem debatut sobre aquests convoquem la 1ª AE perquè entre tots i totes les estudiants de l'institut en creem una resposta conjunta. Tenint en compte que el tercer trimestre avança necessitem dedicir si volem que ens segueixen avaluant d'aquesta manera o canviar uns criteris que poden ser desicius en els pròxims examens de selectivitat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario