lunes, 13 de abril de 2009

Cicle de cinema crític al Pons!

"Tots i totes hem anat al cinema alguna vegada i tot i que les pel·lícules que hi passen poden ser més entretingudes o d'allò més aborrides s'ha de dir que hi ha una gran quantitat de pel·lícules no comercialitzades que són desconegudes per la major part de la població. També s'ha de dir que aquestes pel·lícules són metratges que volguem o no hi ha un filtre dins la indústria cinematogràfica que evita que surtin a les grans pantalles. Són pel·lícules dolentes? La qüestió ens duu, doncs, a que hi ha pel·lícules que no són de gran reconeixement social quan, realment, tenen un rerefons que està fora de les típiques filmacions infectades per una història d'amor sobreposada o massa adequades a una norma moral establerta. Aquest és el cinema crític, diversos metratges que hom no vol difondre per les possibles reflexions que pot ocasionar en cada individu."

Amb aquesta introducció us venim a dir que el SEPC iniciarà un cicle de cinema crític amb la intenció d'apropar a l'alumat a una manera diferent de veure les pel·lícules tot presentant una llista de títols amb un gran argument de discusió.

Us animem a que vingueu a veure les pel·lícules que passarem. En farem una presentació explicant quin context reflexa, què és el que ens vol transmetre el director i altres detalls que no podem deixar escapar. Després de veure cada pel·lícula realitzarem un debat amb la gent que hi hagi assistit per contrastar les diverses opinions que cadascú n'hagi extret i ficar en comú les idees que ens ha suscitat.

La Ola: 22 d'abril a les 16.00h a la sala multiusos de l'IES Pons d'Icart.

Battle Royale: 24 d'abril a les 19.30h a l'Ateneu Popular l'Espina (Baixada de les Peixateries nº21).

El club de la lucha:6 de maig a les 16.00h a la sala multiusos de l'IES Pons d'Icart.

La naranja mecànica: 13 de maig a les 16.00h a la sala multiusos de l'IES Pons d'Icart.

Los edukadores: 20 de maig a les 16.00h a la sala multiusos de l'IES Pons d'Icart.

La noche de los làpizes: 27 de maig a les 16.00h a la sala multiusos de l'IES Pons d'Icart.

Good bye, Lenin!: 3 de juny a les 16.00h a la sala multiusos de l'IES Pons d'Icart.





No hay comentarios:

Publicar un comentario