lunes, 16 de marzo de 2009

18 de març. Reunió informativa a la sala multiusos!

Ja fa molt temps que quan arriben temps de protesta es segueixen uns passos dins els instituts que anul·len tota lluita estudiantil.
Es veu algun cartell, comença el rumoreig, arriba a oïdes del cap d'estudis, aquest fa una reunió amb els delegats, fa comptes per veure quan es pot reduir la vaga i els delegats fan llistes on cada alumne hi fica una signatura i apa, aquest dia faltarem a cole!

El més lamentable d'aquests succesos són uns quants i es poden numerar:
1. Els estudiants no van a les manifestacions
2. Els estudiants únicament volen faltar a cole
3. Els estudiants no es preocupen per la política educativa
4. Els estudiants suden del seu futur
5. A les reunions amb el cap d'estudis no es parla ni de la temàtica per la qual es fa vaga
6. Un 90% de l'alumnat no sap perque es fa vaga
7. Un 5% sap quin és el titular
8. Un 4% estan informats vagament
9. L'1% restant són els que reparteixen els cartells
10. Els estudiants permeten que els dónin pel cul i no fan res per evitar-ho, prefereixen fer campanes i fugir en comptes d'anar a les manifestacions i plantar cara per que se'ls tracti com a persones i no com a futures màquines laborals.

És per això que el SEPC del Pons fa una reunió informativa aquest dimecres a l'aula multiusos. Per a activar, almenys, quelcom contra aquesta ignorància que ens aborda i explicar quatre punts sobre la protesta que es vol dur a terme a la manifestació del 19. Que és per això que es fa vaga. A més a més, que temps per faltar a cole ja s'en té!! Que la mani és a partir de les 12.00!! I no duren més de 2 hores!


Així, pretenem abordar els punts exposats de la següent manera:

Els estudiants van a les manifestacions perque els preocupoa el seu futur i, veient quines perspectives se'ns presenten com a col·lectiu subordinat a la voluntat del món adult i institucional, ens movilitzem per fer front a les gilipollades que els polítics, polítiques i ministres fan cada dia per omplir-se les butxaques. Els estudiants saben per què, per quan i contra què fan vaga. Emprenen les seves paraules i la crua realitat com a prova per a exigir un canvi en el transcurs de la vida en el món de l'ensenyament.

Us esperem a la sala multiusos el dia 18 a l'hora del pati per aclarir dubtes sobre la manifestació, decidir per nosaltres mateixos i mateixes durant quantes hores farem vaga i animar-nos a fer pinya per protestar contra la LEC, contra el Pla Bolonya i per crear unitat en un front on tots i totes estem fotuts per igual!

...lluita estudiantil

No hay comentarios:

Publicar un comentario